Juholts sedelpress

Jag såg just på Twitter att moderaterna har sammanställt vad allt som Håkan Juholt har lovat sedan han blev partiledare kommer att kosta skattebetalarna. Den kan man hitta här: http://juholtssedelpress.se/

Vad jag inte hittat ännu är en uträkning av vad det kommer kosta en låginkomsttagare att få alla de sakerna. Först då kan man ju göra en bedömning om det är värt det. 135 miljarder låter skitmycket, men jag ska ärligt säga att jag inte har koll på hur mycket skatt vi betalar nu sammanlagt och kan inte göra någon bedömning alls. Men så har jag inte läst på sidan ännu.

(bilden kommer härifrån)

Nu är det ju så att Piratpartiet i dagsläget inte tar någon ställning alls i skattefrågor, men personligen kan jag ju i alla fall reflektera en del…

Flattr this!

6 reaktioner på ”Juholts sedelpress”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Som kontrast kan nämnas att våra totala utgifter förra året uppgick till runt 785G svenska kronor. Alltså skulle Juholts investeringar i dagsläget kosta 1 010 G svenska kronor.

  3. Hej !

    För en gångs skulle håller jag inte med dig. Vad gäller skatter så har nuvarande borgerlig regeringen slarvat bort miljarder kronor till höginkomsttagare, och dragit ner på Försäkringskassan för gamla, sjuka och handikappade. Sverige kan tyvärr inte längre kalla sig mänskligt samhälle längre.

    Hälsn. Urban

    1. Nu är jag nog för morgontrött… Jag hittar inte riktigt var vi är oense. Kanske är det för att jag verkligen ansträngde mig för att inte ha en åsikt, och på grund av det också inte riktigt grävt i det.

  4. Pingback: Johanna Julén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.