Jag har blivit en trött Vidde. Det är ju helt galet hur mycket som händer och hur mycket folk man träffar. Kul är det, men det tar verkligen musten ur en.

Anna skulle ha krossat motståndet totalt i debattboxningen, men det var nog svårt att hitta någon som tycker informationsfrihet är något vi inte vill ha…

Jag vet inte om jag drack för lite, spände mig för mycket, sov för lite eller om jag helt enkelt försökte vara på för många platser samtidigt. Jag fick i alla fall en galen huvudvärk och lätt illamående. Det kan ju i och för sig ha varit chocken en datanörd upplever om man placerar den mestadels utomhus två dagar i rad…

Anna gav mig piller mot huvudvärken. Det var rött. Jag blev orolig. 😉 Sedan fick jag en hamburgare och en cola. Saker blev bättre. #tackjanne

Nu har vi landat i piratnästet där vi bloggar och sånt på ett sådär lugnt sätt. Det kanske vore idé att sova, men jag har ju trevligt, juh!

image