Eftermiddagen bjöd på bambusrande (se förra posten) och sedan systembolagsmingel. Jag har inte varit på mingel mycket i mina dagar, men jag fick minsann höra efteråt att jag är en naturbegåvning. Nåja, jag fick ju lite coachning från partisekreteraren, och följa instruktioner, det kan jag!

Jag började bland annat språka med ett par från liberala ungdomsförbundet, och de var så intresserade av hur det går för oss att jag knappt hann ställa några frågor själv. De var väldigt trevliga som höll med om nästan allt jag sa. På något sätt undrar jag om det fanns någon sorts plan bakom den inställsamma attityden, men antagligen gillar de oss bara. De uttryckte en viss frustration över att “de vuxna politikerna” inte förstår integritesfrågorna.

Systembolaget är förresten väldigt bra på att få en att känna sig välkommen. Vi blev vänligt hälsade av inte mindre än tre personer när vi kom, och stod man för länge utan att prata med någon annan kom de fram och presenterade sig. Fruktansvärt trevligt.

Sedan skyndade vi för att höra lite på Reinfeld som skulle tala. Jag får nog hålla med kvinnan bredvid oss som sa i telefon att “han är lika tråkig som vanligt”. Det kändes som att han desperat försökte plocka poäng hos alla i publiken, men inte riktigt lyckades med någon som resultat.

Nu väntar vi med spänd förväntan på att Anna ska debattboxas!

image