Jag såg just i min google-reader att Andreas Viklund släppt ytterligare ett WordPress-tema. Han ligger i han. Själv tar jag tid på mig att få klart mitt eget. Det innehåller fortfarande kod jag inte helt förstår, samt beter sig inte rätt med punktlistor. Små grejer, visserligen. Men man kan ju inte släppa saker innan de är klara. Och med släppa menar jag såklart inte använda, för mitt tema syns ju här på bloggen. Alldeles nästan fungerande.

Men när ska jag få tiiid? Efter Almedalen ska jag göra någon form av bedömning av vilka projekt som ska få lite insatser under min semester. Mest tänker jag dock bara slappa, så det kan hända att inte mycket händer. Jag behöver ledighet. Men jag vet också att jag inte mår bra om jag inte producerar något alls på för länge.

Frågan är ju sedan hur det ska delas ut om det blir klart. Ett mycket senare bekymmer, men nu mindes jag plötsligt att jag hade en massa idéer om hur sidor skulle visas också. Hm, det är det man implementerar i senare teman eller nyare versioner av det första temat, va?