När pojkvännen är här är det hans tid. Det står i kalendern och tar upp hela dagarna och det går inte att planera in något som inte kan göras med honom. Det är jättebra. Det får mig att lugna mig några hekton och slappna av.

Igår var bakisdag, fast vi var förstås inte bakis. Men jag sov till 12, och sedan spelade vi super Mario på Pers Wii, som Per vänligen lånat ut till tjejen med den stora TV:n. Pojkvännen kopplade in apparaten mot att jag stekte bacon. De blev väldigt välstekta eftersom jag intresserade mig lite för mycket för vad han gjorde. Vi hann även gå och köpa glass och annat godis innan Ica Grytan stängde. Det är bra att de har öppet till 22 ibland… 🙂

Sedan lyckades vi minsann bygga ihop min nya Billy också. Den ska få dörrar när jag känner för det. Så nu har jag mer plats för allt grunks jag vill ha tillgängligt. Underbart!

Idag står det städa och annat otrevligt i min kalender. Jag skrev dit det tidigare i veckan när jag hade panik över allting. Idag känns det inte lika angeläget. Känner mig mer utvilad och mer lugn idag. Fast varför vaknar jag före sju? Det är ju ingen logik i det. Och varför mår jag så illa på kvällarna? Någon som vet varför man kan göra det?

Om jag ville skulle jag kunna gnälla över lingonvecka också, men det får vara.