Ja, go vänner, det blir ju lätt det. Idag cyklade jag inte hem, så cykeln står kvar fastkedjad med ett larmlås utanför jobbet. Bara för att det var en kul grej att köpa när jag behövde ett slanglås.

Denna dag började helt underbart men ändå med ångest. Min älskare var här och jag tänkte att när man ligger tätt ihop i sängen med näsan inborrad i hans halsgrop, då är det en bit himmel man har… vi kollade Game of Thrones också, för vi låg ju nästan efter. Shit, hur ska det gå nu för vissa! (Vill ju inte spoila, men som vanligt fanns en del att fundera på efter avsnittet)

Sedan stressade jag upp mig över precis allting. Jag tror inte det fanns en enda aspekt av livet som inte gav mig ångest då.

Eller jo, människorna. Alla människor är underbara. Det måste vara en framgång. Jag brukar vilja bli lämnad ifred och hata alla, men inte idag… fast jag fick rätt dåligt samvete för att jag eventuellt fick dem att må dåligt över att jag mådde dåligt. Pojkvännen ringde mitt i allt och jag kunde liksom inte. Men han är underbar och förstående, så det var förhoppningsvis ingen fara.

Mitt i allt detta, och mellan sms från pappa om att han skulle komma ner med bilen till jobbet (vilket påminde mig om hur trött jag antagligen kommer vara imorrn) undrade jag om jag borde gå till jobbet. Om jag skulle klara av att jobba. Men jag känner inte att vardagspanik är giltigt förfall, och jag har typ världens bästa kollegor som kramas och grejer, så det brukar alltid gå bra.

Det gjorde det också, även om det är lite scary att jag faktiskt knappt var kapabel att läsa mail till en början. Speciellt eftersom registryärendet från igår inte var löst och motstridiga uppgifter envisades med att cirkulera onödigt mycket kring min överansträngda hjärna. Samtal gick bra, så jag höll mig upptagen med dem.

En bra grej som hände var att jag får ledigt för att åka på Dreamhack i vinter. Mina semesterdagar är slut, men jag fick tjänstledigt. Då får man inga pengar, men det överlever jag lätt!

Kvällen blev som tur var rätt lugn, och jag förevisade då Tony i hur man använder Twitter på ett effektivt sätt.

Jag kan saker! Jag är duktig! När jag inte belastar min hjärna med omänskligt många uppgifter kombinerat med för lite sömn är jag smart!

Nu ska jag sova och tänka på det.

image