Minns ni att jag skrev att jag planterade om en blomma och undrade om den tänkte överleva? Det tänkte den tydligen göra, och nu ser den ut såhär:

Det är helt galet! Varför mår den bra? Jag tänker ju inte klaga, för den är fin och trevlig och jag blir glad av växter. Min hängiga växt som jag fick av Kirsi liksom mest hankar sig fram. Lever, men har en massa döda löv. Den är alltså inte hängig för att den knappt lever, utan det ska vara så. Men i alla fall. Så här såg blomman ut direkt efter omplantering:

Jag saknar tiden då jag skrotade runt hemma i Jokkmokk och vattnade blommor, stickade, tog promenader och programmerade. Jag hade inget jobb, men hade svårt att hitta tid att fika med kompisar, för jag hade så mycket att göra. Sedan skaffade jag dygnsrytm och då hann jag det med. Om det inte hade varit för att man behöver ha pengar för att överleva hade jag antagligen fortfarande spenderat mina dagar så. Och så är det ju det med allt parti-arbete…

Flera blommor hemma behöver ny jord. Jag undrar när jag ska ha tid att ge dem det. Anton har i alla fall fått en ny plats. Det gav mig lite jag-har-tid-med-mitt-hem-känsla när jag hade tid (och ork) att fixa det imorse.

Har tankat ner en massa Writing Excuses (till och med säsong 3) som jag tänker lyssna på framöver. Ska nog försöka göra en ansträngning medan jag lyssnar på det varje dag. De är ju bara en kvart långa!

Nu ska jag snart möta pojkvännen på stationen och så får vi se om vi ska fika med piraterna sen.