Per skulle prompt visa det nya spelet häromdagen. Värsta retro, tyckte jag och undrade hur länge det kunde tänkas roa. Cynical Brit hade gjort en WTF is Terraria-video (go figure, han gör ju en WTF i kvarten eller något). Och det såg som sagt retro och mysigt ut. Man fick gräva och bygga. Alla sa att det var roligare än Minecraft, så jag tänkte att jamen då provar vi väl då om det bara ska kosta 10 euro.

Det var precis så roligt och beroendeframkallande som man kunde förvänta sig, så nu ska jag hem och kolla om jag kan fixa upplösningen enligt Cynical Brits lilla video om det. Lite småbuggigt att det inte går att fixa inifrån spelet, tycker jag. Men men…

Här är videon som Per visades häromdagen:

Om du orkar kolla på hela istället för att stänga av och köpa spelet för att spela det själv i Steam är du mer tålmodig än vad jag är.

EDIT: helt oumbärlig tycker jag denna sida är. Den listar vad du behöver för att bygga olika saker, vilket kan vara svårt att komma ihåg.