Nu hittar jag inte buggarna längre, så här tänker jag använda temat tills någon säger åt mig att det inte fungerar!

Jag har alltså suttit och byggt ett eget WordPress-tema denna vecka. Mycket av koden är stulen, men jag har bemödat mig med att förstå allt i alla fall.

Såhär såg det ut före


...och sedan bytte jag


Notera de fina runda formerna, som inte fungerar om man inte har en väldigt modern webbläsare. Jag har bara testat i Firefox också, så vem vet hur det ser ut i de andra? Ska kolla det så fort jag fått mitt söndagskaffe.

Temat har en widget-plats som ligger mellan sidhuvudet och inläggen också, men just nu vet jag inte vad jag vill ha där. Lade bara dit den för att jag kunde.

Den uppmärksamma ser också att denna blogg inte får något radikalt nytt utseende genom detta. Det beror på att jag suttit och hackat sönder koden för det tidigare temat jag använde för att det ska se ut som “mitt tema”. Jag var som vanligt mer fokuserad på funktion än utseende denna gång.