Jag fick för mig att jag skulle försöka göra ett helt eget tema till WordPress, så jag har gått igenom den pedagogiska (och något föråldrade guiden som jag hittade här.

Sedan slängde jag ut resultatet genom fönstret och började plocka isär Twenty Ten istället.

Sedan var jag inte nöjd med strukturen och började om.

Mitt i alltihop kom jag på att jag ville ha runda hörn, och att man göra det med den nya coola CSS-versionen som stöds av vettiga webbläsare. Antagligen kommer jag skrika rakt ut när jag testar vad jag byggt i en annan webbläsare än Firefox 4, men roligt var det.

Sedan har jag massvis med idéer om vilka snitsiga kodsnuttar som behöver finnas i mitt tema, så förvänta er inte att det blir klart snart!

Det är i alla fall vad jag snurrat in mig på denna vecka.

Förra helgen var det bilar för hela slanten, och det går ju att läsa om här.