Hytter med näven mot högljudda religioner

Jag är för religionsfrihet, men… Ja, jag vet hur dumt det låter. Men alltså jag tycker att alla ska få utöva hur mycket religion de vill så länge de inte tvingar något eller stör någon onödigt mycket. Seriöst, det går inte att ha balkongdörren öppen när de sätter igång och ringer i den där klockan. Jag fattar inte varför det skulle vara ok att göra det mitt på blanka förmiddagen när jag vill lyssna på tystnaden eller kanske min ljudbok på balkongen. Men nej, en lång stund varje dag måste de väsnas bara för att det råkar vara någon form av högtid i deras fåniga religion. Det är ju en sak när kyrkorna ligger lite avlägset sådär, men hej och hå, det här är ju MITT i bostadsområdet!

Sedan skiter jag faktiskt fullständigt i om de är kristna, ortodoxa, muslimer eller vad som helst. Kan de inte dämpa sig lite? En gång i veckan står jag ut med, men varje dag i flera dagar?

Bwah. Antagligen borde jag skylla mig själv som bosätter mig nära en kyrka. Hm.

Flattr this!

6 reaktioner på ”Hytter med näven mot högljudda religioner”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Pingback: Leif Ershag
  3. Förstår verkligen inte varför de skulle ha någon rätt att föra liv bara för att de förespråkar en religion. Jag kanske vill ha hårdrock på högsta volym en minut om dagen och sprida över hela staden, men får jag det? Icke sade Nicke. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.