Jag har haft mycket ledigt och plockat lite. Men jag har fått upp en hel del i alla fall! Här är lite bilder på det (taget efter mörkrets inbrott med min dåliga kamera (på mobilen), därav den dåliga kvalitén).

Fick upp rätt mycket böcker idag

Jag hittade min ljusslinga! =)

Lampan fick inte plats på sin förra plats, så den lyser upp klädkammaren nu!

Man ser förresten golvet nu. Praktiskt.

Det har inte hänt mycket i köket, vilket är spektakulärt i sig och beror på diskmaskinen. =)

 

Fast jag fick ju en långsam start, för igår smurfade jag runt i Stockholm och blev fotad av Jonathan, och på något sätt verkar jag alltid bli blondare efter att han tagit bilder på mig…

Vidde blev ljushårigare...

 

Men nu är jag trött… och då hittade jag förstås det där mystiska UFO’t som legat i en låda. Det här är nämligen det mystiskaste UFO’t jag haft, för jag vet fortfarande inte exakt vad det ska bli… Men det är många hål!

Vad kan detta vara? =)