Ängshöjdens Annie 2003

Hamstrar är små näpna varelser som jag tycker om att ta hand om. Egentligen vill jag ha en katt, men jag tror en hamster har bättre nytta av en som är ute och ränner hela dagarna och ugglar på nätterna. Lite är det väl ett test för att se hur det funkar att ta hand om ett husdjur nu för tiden med den livsstil jag har skaffat mig.

Eftersom jag tidigare haft hamster med stamtavla och grejer (Annie hette hon och var från Ängshöjdens) och gärna stöder någon uppfödare genom att köpa en hamster från dem tänkte jag kolla med internet om Västerås har en sådan.

Tyvärr är mina internaut-kunskaper helt värdelösa just nu. Jag hittar bara trasiga länkar och forumtrådar där folk säger att de inte hittar något.

Så jag skapar en bloggpost om att jag inte hittar något. Visst berikar jag Internet? 😉

Så om du kan googla bättre än jag eller vet någonting som kan hjälpa mig, hojta till i kommentarerna vet jag! 🙂