Det började gå in i min hjärna igår, att snart flyttar jag ut. Hem till mig och mina nya tapeter. Bilder kommer! Bara jag kommer ihåg att ta dem.

Kanske var det därför jag satte mig och umgicks med Per och hans kompis Jenny som var här. För när jag hade gått och lagt mig och låg och kände efter så kände jag att jag kommer att sakna att bo här. Jo, faktiskt. Jag kommer inte sakna att ha svårt att sova pga barn som gråter på nätterna och att inte hitta de mest grundläggande av mina saker såsom smycken, strumpor och smink. Men jag kommer sakna i alla fall.

Samtidigt som det kommer att vara skönt att få precis allt som jag vill igen så kommer jag nog sakna sällskapet. Även fast jag för det mesta vill vara ifred. Jag kommer sakna att ha nån att peka på tokigheter jag hittat på nätet och visa för, samtidigt som det ska bli skönt att ingen läser över axeln.

Jag kommer tycka det är skönt att mat man lagat räcker längre, men jag kommer sakna att någon smakar min mat. Och diskar efter mig som tack. Fast jag har diskmaskin. Den är inkopplad nu.

Kluvna känslor… här är var jag och min dator bott :
image