Det finns de som kallar Janne för carebear... =)

Janne funderar lugnt på ett klokt och långsiktigt vis när andra stormar omkring oss. Det är inte alltid lätt att bestämma rätt och enligt somliga har styrelsen alldeles tokigt fel.

Jag vet inte alltid vad jag ska tro,  men helt säker på att jag vill göra alla nöjda är jag i alla fall. Jag vet ju att det inte går för det mesta, så då vill jag göra det som gör så många som möjligt glada.

Det vore hur bra som helst att få saker angående medlemsmötet bestämt av just medlemsmötet, precis som Janne föreslår:

Jag tänker i dagsläget på den här bloggen inte propagera för om det ska vara gruppval eller personval till styrelsen, men jag har ett förslag att komma med.

Mitt förslag är att medlemsmötet som kommer att hållas ser till att verkligen bestämma sig för vad som ska hända till medlemsmötet våren 2012.

Att medlemsmötet bestämmer sig för om vi ska ha en valberedning eller inte och om mötet kommer fram till att vi ska ha en valberedning då också ger klara instruktioner till valberedningen om valet 2012 ska ske med gruppval, personval eller nåt annat.

Sättet man gör det möjligt är att motionera, så jag hoppas att “någon” skriver en motion om detta till medlemsmötet! Jag tänkte göra det själv, men jag sitter i styrelsen, och skulle påverka alldeles för mycket åt endera hållet oavsett hur jag formulerade mig. Det går ju inte att skriva en motion utan att ta ställning själv.

Ställning tänkte jag ta, men inte genom att stå som författare till en motion. Om nu inte det blir någon form av folkstorm inför tanken på ett medlemsmöte utan motion från Vidde. Så, så. Ni kan inte få det varje gång. Det har nog i och för sig bara hänt att jag skrivit motion en gång tidigare, om jag inte minns fel.

Hur man skriver en motion till detta möte kan jag inte hitta just nu, men någon pirat som vet kan säkert länka i kommentarerna. Snälla? Jag hittar i alla fall en del i forumet tillägnad förslag på motioner. Använd den, vet jag!