“Made you smile!” ler kollegan lurigt när jag tittar på bilden han länkar till. Och ja, det gjorde jag ju. Och undrade vad det där egentligen skulle föreställa… Supergrisen eller nåt!

Sedan tipsade chefen om informativa skyltar. Inte vet väl jag om han var allvarlig. Jag vet ju vad piratkopior är!

Jag fick syn på ett hoppande får på facebook häromveckan också. Hysteriskt roligt i början, och sen blir det bara sött. Doing doing doing! 😀 (får mig att tänka lite på den hoppande pingvinen)

Bilden till vänster kommer också från en länk på Facebook. Orginalet finns här.

Det är ju helt galet hur vissa parkerar när det är “extremt väder”, som SJ säkert tycker att vi har nu när det snöar och grejs!

Jag tror minsann att det var Henka som länkade till båda. Han är en lustig prick han! Vissa fredagar skojar jag till det litegrann här på bloggen. Anna kallar det visst “causal friday”, men jag har inte riktigt ett namn på det (förutom fredagsskoj, som jag hittade bland mina taggar). Jag ursäktar mig bara glatt med att det är fredag. Då är det bra att såna som Henka finns så att man har nåt att länka till! =)