Tydligen är det någon som tycker att Utbildningsradion och RFSU’s nya film som ska lära barnen hur man gör sex med varandra är omoralisk. Jag är inte ett dugg förvånad.

Tecknade bilder kan ju tydligen vara väldigt stötande, så varför skulle dessa bilder på minderåriga (omyndiga, kanske det heter när gränsen går vid 18) som gör snusk med varandra vara något undantag?

Om man inte får rita av dem när de ska ha sex med varandra och tycka att det är trevligt, då får man naturligtvis inte rita en film som ska berätta för dem hur man gör på riktigt.

Här kan man titta på den om man orkar. För den är ju dåligt tecknad emellanåt (antagligen för att ingen ska råka bli kåt av unga tecknade människor som gör det, för det är ju barnporr) och så är det ju inga proffs som har gjort rösterna, låter det som. Men annars är den ganska upplysande för hetero-ungdomar. Inklusive sån där jobbig sex-scen när ingen vet vad de ska göra och de inte tror att de kan. Och där man inte tar av sig byxorna helt när man ska stoppa in den. *suck* som om DET skulle göra saker lättare att styra in!

Är man lesbisk får man bara reda på att man kan hångla och äta piroger, men att det är helt ok nuförtiden. *ännu mer suck*

Anmälan gäller brottsrubriceringen förledande av ungdom, som man kan bli fälld för vid spridning av till exempel bild eller teknisk upptagning vars innehåll ”kan verka förråande eller eljest medföra allvarlig fara för de ungas sedliga fostran”.

Vad 17 kan det betyda egentligen? Vad är “sedlig fostran”? Moralpanik igen, kanske… För jag tror nog att unga kommer att prova sig fram så gott de kan, och en film som berättar vad slidkrans är för något kommer knappast att göra varken att de har mer eller mindre sex.