Danske prins Henrik har tydligen sagt att hans nyfödda barnbarn är fula som alla andra spädbarn, men att de nog blir söta sedan. Det är tydligen kontroversiellt beteende om man får tro expressen. Jag vet det. För jag har tidigare försökt säga det till folk, att de flesta bebisar inte är så snygga precis när de badat i nio månader för att sedan pressas ut genom en trång öppning. Det är liksom inte så gulligt, hela den processen. Hela dom är ett enda stort russinfinger och huden blir fnasig av den plötsliga omställningen. Det där går ju till sig på någon vecka/månad och så är de världens sötaste varenda en av dem. Men att säga det högt… tyst på dig! Just ditt barn är jättevackert. I alla fall är det faktum att det finns till det. Så är det.

Annars kan man ju roa sig med att läsa om vad en arg fader har att säga om en defekt barnvagn. Gör det! Det är hysteriskt roligt, och vagt relaterat till den danske prinsen (båda har ynglat av sig).

Här är en glad pingvin om du fortfarande inte känner att det räcker med lustigheter:


Kossan.se

Räcker det fortfarande inte åt dig? Apropå grodor kommer i så fall hypnotoad. Alla älskar hypnotoad. All glory to the hypnotoad.

Du är glad nu.