Där är dom! Helt ologiskt tyckte jag att det var, men rätt som det var lyckades jag pillra till koden i temat så att det under rätt omständigheter visas en blå fågel vid inlägget på framsidan av bloggen.

Rätt omständigheter är i detta fall om det inte finns någon bild i inlägget, och titeln innehåller “twitter”. Orsaken är att jag tyckte det såg så tråkigt ut när det inte var någon bild på dessa “twitter”-inlägg som dyker upp en gång i veckan här på bloggen.

Koden ser lite ful ut i mitt tycke. Det är för att php-koden avslutas och börjar igen mitt i else-gronken. Jag tycker det är fult. Men resten av koden var skriven så, så det kändes som det enda sättet. =P

else if(strstr($post->post_title,"twitter")!=FALSE)
{?>
/images/thumb-replacers/twitter.png" alt="< ?php the_title(); ?>">
< ?php }

Du ser ju själv hur knäppt det känns.