Webbshop i nuläget

I ett tidigare inlägg berättade jag att jag höll på att peta med en webbshop här på bloggen (som mer och mer börjar kännas som en sajt, tycker jag). Den har sedan legat uppe med en varning om att den var ofärdig.

Idag satte jag mig ner och pillade mer med butiken och tankade upp hela Außerirdish. Det går nu att tanka ner musiken genom att betala för den. Om det är 0 kronor man vill betala så blir det gratis. Men poängen är att om man vill så kan man betala.

Butiken är inte helt genomtestad ännu, men jag har genomfört köp med lyckat resultat, och bättre än så går det väl inte att testa i förväg. Paypal var ju inte så lätt att lägga dit men när det väl är där är det väldigt smidigt! Och om någon undrar så går det utmärkt att betala med kort utan att skaffa Paypal-konto.

Det går ju redan att flattra alla låtarna på hemsidan, men här ges man alltså ytterligare en möjlighet att ge mig pengar. Inte vet jag vilken som är den bästa lösningen, så det är väl bäst att ge alla så många möjligheter som möjligt och se vad som funkar bäst! 🙂

Tanken är väl att jag ska lägga upp mera saker på sidan senare. Vi får väl se vad jag hittar på, för det verkar man ju aldrig kunna veta, riktigt!

Per tycker att jag verkar leva ett stressat liv. Ja, kanske det. Men man lever bara en gång, så det gäller att göra det också (leva alltså).

Nu ska jag kolla Dexter och se efter hur han lever sitt liv. Hehe… =)