Signe är besviken, men kan inte låta bli att avsluta sitt inlägg med kärlek. Jag tycker det var fint, så jag tänker helt sonika återposta slutet av hennes bloggpost:

Jag vill avsluta med ett meddelande till Miljöpartiet: Miljön är varken en vänster- eller högerfråga. Reinfeldt är villig att bjuda in er. Att regera tillsammans med Alliansen är bättre än att låta dem regera med SD.

Och ett till Reinfeldt: Inte Ask! Snälla! Vem som helst, men inte Ask!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

ex, dn, dn, ab, dn, ex, ab, ab, ab, dn, ab, ab, ab, dn, ab, dn, dn, dn

Uppdatering: Nu när många hunnit blogga om valresultatet så vill jag ge lite länkkärlek till de pirater jag haft nöjet att arbeta med under året, nätledes och/eller AFK.
Emma, Qeruiem, Johanna Drott, herrarna på Then Piratska Argus, Johanna Julén, farmor Gun, Henrik Alexandersson, Anna Svensson, Jan-Olof Flink, herrarna på Livbåten, Viktualiebrodern, Satmaran, Henrik Sultan, Pippi i Pirat, Rick Falkvinge, Jan Lindgren, Christian Engström, Fredrik Holmbom, Johnny Olsson, Anna Troberg, Beelzebjörn, Jonathan Rieder Lundkvist har (självklart) en massa bilder på söta pirater på Stockholms valvaka
<3 till er. Nästa gång kommer vi in!