Jag sitter nu på tåget hem från Stockholm. Jag sov över där efter den urmysiga valvakan.

För urmysig var den eftersom det var på många fina pirater där. Emil visade roliga tweets när stämningen kunde ha varit allt annat än god. Tack Emil, och tack alla som skrev roliga saker på Twitter!

Jag bestämde mig för att allt över en procent var en seger. Sen bestämde jag att vi skulle få det. Sen bestämde jag mig för att vara glad av alla mysiga pirater.

Jag stannade tills det började bli tomt. Och sedan tillät jag mig vara tjurig.

Valresultatet började sjunka in, och tanken att ha SD vid makten i fyra år var för jobbig för att förtränga längre.

De var ju en del av orsaken till att 11:e september var så jobbig. För att folket låter rädslan vinna. För att de är de där man ska akta sig för att ge tillgång till för mycket information.

Jag hörde idag att en av deras riksdagskandidater inte tycker att man kan vara svensk om man är troende muslim. Ska leta länk när jag kommer hem (bloggar från mobilen nu), så kanske jag får reda på vad det betyder.

Jag tycker religion och stat ska vara åtskilda, och staten har ingen anledning att veta vilken religion jag har. Visserligen tycker jag också att organiserad religion tenderar att vara problematisk, men människorna ska ha rätt att välja själva.

Nåja, nu är vi här, och jag har fortfarande åsikter om organisationen i piratpartiet. Jag ska försöka skriva mer om det i veckan, för det är nu vi ska bygga på den fronten.

Fight them untill we can’t och allt sånt!


Bild tagen av Jonathan