Det är mycket som händer i helgen. Jag vet inte om jag hinner vara överallt där jag kommer befinna mig, men jag kommer göra mitt bästa. Här kommer lite tider för saker som händer som jag vill vara med på. Den observante ser att det kan krocka eller bli lite tajt ibland. Men då får jag väl springa emellan eller klona mig eller sådär. Eller be någon filma. Inte för att det kommer fungera. Dessa saker måste upplevas IRL!

Det är en massa facebook-länkar i det här inlägget. Det är för att jag inte hittar några bättre länkar just nu. Kanske finns det inga, kanske letar jag dåligt.

Fredag – Eld!

TRiX

20:00 – 23:00 – Gycklarnas Kulturnatt med ELD! – Wasaparken, Västerås

Sveriges häftigaste Eldföreställning spelas i Västerås!!!

Äntligen är det dags för Gycklargruppen TRiX årliga evenemang, vars mål är att förlänga Västerås Kulturnatt med ännu en kväll. Kl 8 spelar vi i Wasaparken en alldeles fantastisk eldföreställning. Kom och se det häftigaste Västerås har att erbjuda inom kultur.

För dig som nu tänker: “attans…. detdär kommer jag aldrig ha råd med.” Misströsta icke. Betalar det gör man genom att lägga 50 kr i gycklarnas hatt efter föreställningen. Har man inte 50 kr, så får man se föreställningen ändå. Fred, kärlek och kultur till alla!

/TRiX

Lördag – Kulturnatta

Kulturbombning

Någon gång kommer Piratpartiet i Västmanland kultivera invånarna i staden genom att ge dem mer kultur än de bett om. Alldeles gratis. Fast det är olagligt att göra samma sak på Internet.

Mer information om detta kommer!

Die Kinkies

22:30 – 23:30 – Die Kinkies – Växhusets källare

Nya hits och gamla favoriter utlovas på lördag. Vi spelar halv elva i Växhusets källare, ta till vänster när ni kommer in genom entrén.

Söndag – Valdagen

Vallokaler

08:00 – Vidde är i vallokalerna på Wenströmska och lägger ut valsedlar

08:00 – 09:00 – Vidde är i vallokalen på Råby Centrum och delar ut valsedlar
rast
10:00 – 12:00 – Fortsatt valsedelsutdelande

Valvaka

På kvällen är det valvaka. Jag har tappat bort alla länkar och har inte hittat mailet som jag har hört ska ha gått ut, men vid något tillfälle hade jag en länk där jag anmälde att jag ville vara där, och jag vet vem jag ska fråga om jag blir alldeles vilse, så det ordnar sig nog.

Om jag minns rätt är det runt 7-8 på kvällen man ska vara där. Visst har jag koll? =)

*leta lite* Jaha, där var en länk minsann!

Det är alltså en valvaka i Stockholm jag har tänkt vara på, och det gör att jag missar valvakan i Uppsala, och den hemma hos Jonas. Jag vill vara på dem med, men det går inte.

Måndag – Jodå!

Måndagen hör inte till helgen, men jag har tagit ledigt för att vara trött i lugn och ro. Det kommer nog behövas.

Vi ses om vi råkas! *vinkar*