Tydligen har Ica inte riktigt koll på när saker och ting ska släppas. Enligt Aftonslaskan har då vissa Ica-butiker sålt “succefilmen” “Snabba Cash” för tidigt.

Följden blev att filmen kom upp på TPB tidigare än väntat, och… ja inte vet jag. Jag hörde talas om filmen antar jag, för det stod om den i tidningen. Jag lever väl under en sten eftersom jag inte hade koll på “succéfilmen”.

Jag tvivlar på att de som nu fick chansen att se filmen i rippad version ändrar sina köpvanor speciellt. Är man så sugen på att köpa filmen gör man nämligen ofta det trots att man redan tankat den. Om det nu inte var så att man efter att ha tankat filmen insåg att den inte var så bra.

Dåliga filmer, spel och musik har nämligen en stor chans att skadas av fildelning. Folk får en chans att se hur dåligt det är, och röstar sedan med plånboken. Detta är naturligtvis väldigt dåligt för den som vill livnära sig på att prångla ut grejer med lågt underhållningsvärde. Däremot är det bra för konsumenten, och bra för den som producerar kultur med hög kvalitet, eftersom samma konsument har mer kvar på nöjeskontot när hen hittar nästa kulturenhet.

Aftonbladets rubrik är helt enkelt väldigt hysterisk… som vanligt.