Igår gjorde jag prov för certifiering hos .SE. Jag har ägnat all ledig tid när jag inte varit för trött åt att plugga till provet de senaste två veckorna. Det låter mycket, men jag har nog åstadkommit ungefär fyra timmars sammanlagd pluggtid. För när man jobbat till 19:30 är man TRÖTT när man kommer hem. Och när man kommer hem från en mässa är man TRÖTT. Och när man haft politiskt möte är man TRÖTT. Och innan det har man förberett för det mötet.

Jag har inte hunnit med helt enkelt. Vi får väl hoppas att det lilla plugg jag nu lyckats med räcker. ctrl-F is my friend…

Eftersom det var fredag igår åt vi hamburgare från Valsaren. Det var nog inte så smart, för istället för att ta en öl med två kollegor igårkväll fick jag åka hem och umgås med en hink hela natten. Hela dagen har jag varit helt svag och hungrig, men min mage vill fortfarande inte ha någon mat. Så jag har druckit varma koppen och buljong hela dagen. Fick i mig en avokado och några chips på eftermiddagen. Men tanken på mat får mig att må illa.

Eftersom jag inte riktigt hann hem igår hade jag en liten olycka, så nu ska jag ner i tvättstugan, om nu mänskan som använder den behagar flytta på sig. Min tid började 17:00, men då var det fortfarande centrifugering kvar på maskinerna.

Undrar om jag ska få något vettigt gjort imorrn? För idag har jag inte kunnat göra någonting. Skräp…

FORTS: Mänskan hade lagt i för mycket tvättmedel också. Men han eller hon hade kanske tänkt köra alltihop en gång till? Tji fick dom, jag hivade ut alltihop i tvätt-vagnen och kastade in mitt eget. Dom ska vara glada att jag inte kastade ut allting över golvet, för idag har jag ingen som helst förståelse för andra människor. Jag mår dåligt. På helgen. Det suger.