Har varit på mässa hela dagen. Vi åkte så tidigt så att jag bestämde mig för att varje minut sömn behövdes, så jag la mobilen i hallen och sa åt Jonas att sparka ut mig ur sängen om jag inte vaknade av den. Snooze är för folk som inte kan gå upp ordentligt på morgonen. Mig, alltså.

Då var det ju lite irriterande att jag vaknade vid tre-tiden inatt och var vaken. Inte vet jag varför. Men underbara Überdarling hämtade ett glas mjölk till mig så att jag skulle somna om. Det fungerade. Han är minsann helt osannolikt fin. Sen ringde min mobil och Jonas sparkade på mig. Jag tyckte det var roligt. Inte att vakna då, men det komiska i det hela. Hur lyckas han? Jag tycka något är komiskt klockan 04:30??? Mystiska saker händer…

Sen var det mässa med jobbet hela dagen. Jag fattar inte vad det är så kul med dem, men det är de, och tiden flyger iväg. Men trött i fötterna blir man när ingen tänker på att Vidde vill ha en stol…

En massa trevligt snack i bilen hem, och nu sitter jag här och är glad för att min mosiga hjärna inte blir utsatt för fler intryck. Fast jag tycker det är lite synd att missa workshopen som skulle vara ikväll.

Imorrn blir det samma sak igen, så det är bäst jag fixar lite käk och sömn nu.