För den som inte följer mina hojtningar på facebook, bloggy och twitter kan jag meddela att jag befinner mig i Linköping på årets största pirat-event, som det kallats från olika håll. Nämligen Parley.

Det har diskuterats mycket organisation, och det viktigaste jag tar med mig från igår är att svärm och struktur inte behöver utesluta varandra.

Mycket diskussioner förs även om valet till riksdagskandidater. Även om det som är beslutat inte verkar gå att ändra på.

Jag är lite kluven. Det är väldigt viktigt att vi är överens om inte bara vart vi vill, utan hur vi ska komma dit. Men när diskussionerna liksom tar musten ur en och man bara vill springa ut på stan och skrika, då har det gått lite långt.

Som tur är infann sig mat och öl ungefär lagom tills min känsla av frustration blev för stor. Så jag kastade alla bitar långt upp i luften och lovade alla att när de faller ner igen så kommer de kanske inte vara på plats, men de större bitarna kommer ha gjort större hål.

Vi får väl se. Idag fortsätter vi prata politik och organisation, och jag hoppas att jag kommer kunna sno ihop alla trådar i slutet av dagen.