Här sitter jag och stresskurerar mig. Vill dricka öl ikväll men vill ha samvete att göra det också. Så nu har jag ätit ett kilo vitlök. Jag lär få utrymme att dansa ikväll om jag kommer ut, då alla andra lär hålla sig på avstånd!

Pirate Bay-affären ser inte ut att gå igenom. Lite skönt för mig som är lat och inte vill hitta en annan sida och lära mig hur den funkar. Just nu tankar jag Space Colony. Ska se vilket som går fortast att få hem, piratkopian eller den lagliga kopian jag beställde. Jag stjäl, jag vet. Att jag tankar spelet samtidigt som jag köper det genererar uteblivna inkomster till speltillverkaren. Att jag dessutom länkar i min blogg till piratkopian jämte den lagliga kopian gör att folk kan välja om de vill betala 29 kronor för spelet eller inte. För varje person som alltså testar piratkopian och kommer fram till att spelet suger (fast det gör det inte, det är skitkul) har speltillverkaren förlorat pengar. Och det kan INTE vägas upp av de som både tankar och köper spelet, för där går det ju på ett ut. Först förlorar de 29 kronor och sedan får de 29 kronor. 29-29=0.

Ser du? INGEN inkomst! Så om du vill hjälpa speltillverkaren bör du alltså köpa spelet UTAN att testa det först. Gå och köp det! Gillar du Zoo Tycoon och The Sims är risken stor att du gillar även Space Colony. Jag skulle säga att det är värt 50 spänn, till och med!

Ok, ironi av. Jag får förresten akta så jag inte åker fast nu, eftersom jag gör mig skyldig till medhjälp av kulturspridning och allt genom att länka till saker och ting som finns tillgängligt på internet. Men vi får väl se hur det går i hovrätten i november för Pirate Bay-killarna. Förhoppningsvis sköts det snyggare och mer professionellt än sist.

Idag är det dessutom både Software Freedom Day och Talk like a pirate day, så vad passar bättre än att dricka öl och prata om frihet? Fast jag är inge vidare på pirat-språket. Nu när jag sörplat i mig alla mina vitlöksindränkta nudlar med grönsaker till ska jag göra mig vacker och dra iväg till Anna. Vi ses därute i natten!

Yarr!