Jag får idag ge plats åt en gästbloggare som mycket enträget hört av sig och vill framföra en viktig upptäckt. Jag får be om ursäkt för språket hon använder, men hon försöker ju i alla fall. /Johanna

Lyztring! Vi har i vårat relativt väletablerade Labb üpptäck en mücket intrezant företeelzen. Det har vizat zig i kliniska Tezten att när man skicka E-poztmeddelanden, de tar zig fram mit hjälpen av zma Benen.

Detta er någonting vi var helt üförberedda på, då vi endast letade efter anomaliteter i ein Dator zom ein Aßiztent einvizades att inztallera für att zpela de våldzamma Spielen som üppenbarligen vara mycket populära i dagenz Samhälle.

Våran Labb ligger enzligt beläget im Bergen, und vi har ingen üppkoppling, men ändå meddelanden letar zig fram. Den enda Zlutsatsen man kan dra av detta verkar vara, som vår Elektriker förezlog, att E-poztmeddelanden tar zig fram på annat zätt än vi tidigare förmodat.

Für att underzöka detta, vi installerade ein zpecial mikrozkop, och sedan det var bara att förzöka fånga ein E-pozt. Detta var lite zvårt, eftersom vi inte vizzte när de kunde düka upp, und E-poztmeddelanden har ein mycket liten Kropp. Därför, de är mücket zvåra att ze.

Av ein Zlump, vi lückades fånga ein E-pozt, efterzom den ramlade ner i ein kvarglömd koppen Kaffe zom någon (Ich nemner ingen namnen) inte ztädat ündan. Den E-pozt blev lite zkadad av den Kaffe, men vi lückades ändå underzöka dess physiologizga bezkaffenheterna.

Det var vid detta tillfälle vi till våran ztora förvåning üpptäckte att vår Elektrikern hade rätt. Das Meddelande hade zma Ben zom den förzökte zmita med. Min Flinka Assiztenten kunde dock hålla den fazt tillräckligt länge för att vi zkulle üpptäcka Zanningen om E-postens zätt att ta zig fram.

Vi har vidare üpptäckt att de flezta E-posten har drei (3) Benen, men en del har bara zwei (2), und de tar zig inte fram lika fort zom de med drei Benen. Zomliga har flera Benen, men de verkar inte komma fram allz. Våran Elektrikern förezlår att de kanske trazzlar till sig med alla Benen, und han har ju haft rätt förüt.

Vi är väldigt nöjd mit att ha gjort denna Üpptäckten, och är förväntanzfülla inför den Nobelpris vi måzte få efter detta.

Greta Zweiben,
Institutet för underzökandet av zaker zom inte är zom de verkar