Skulle festa mindre förra veckan bestämde jag. Men senaste twitter weekly blir ju närmast skrattretande.

Men vaddå, det är sommar och jag vill känna vinden i håret och umgås med trevliga och glada människor. Datorn blir lite ignorerad, vilket märks på att det bara är twitter som uppdaterar min blogg. Bättre än inget, och bloggy går att uppdatera med mobilen. =)

Igår morse startade jag dock skype för första gången på några veckor. Den var inte så överväldigande som jag trott. Mailen attackerade mig inte heller, även om inboxen var full och oöverskådlig.

Så jag ska ta tag i saker och ting så smått. Och så ska det skapas musik igen snart. Och mina andra små projekt… =)

Fast nu på sistone har jag spelat sims 3, som är mycket roligare än jag trodde det skulle vara. Köpte det till och med. Fast som vanligt tar ju såna spel alldeles för mycket tid… och jag som skulle installera CS igen!