Jag har suttit och tittat på siffran en stund nu och försökt se er framför mig. 2857 personer. På demonstrationen på medborgarplatsen var det ungefär en tredjedel. Jag är helt rörd. Förstår ni hur många ni är?

Ni har genom att kryssa framför mitt namn på valsedeln visat mig ett förtroende som jag nästan inte kan ta in. Det stärker mig ännu mer.

Under den här valrörelsen har jag trotsat mina egna gränser. Jag har pratat med journalister fast jag inte vågade. Jag har gått fram till främlingar på stan fast jag inte vågade. Jag har ställt mig upp framför folk på allmän plats och hållit tal. Det sista var svårast, och jag klarade det! Jag fick till och med höra att jag gjorde det bra!

En vecka innan valdagen blev jag uppringd av SR Västmanland som ville ha med mig i radio. Stärkt av allt bra jag gjort vågade jag säga ja utan att tveka. På valvakan blev jag glad när tv och tidningar ville prata med mig.

Det är nästan så jag inte känner igen mig själv och det är så himla roligt! Inför riksdagsvalet kommer jag att göra ännu bättre ifrån mig, för då börjar jag inte på noll.

Återigen, TACK allihop! Och jag menar inte enbart alla ni som röstade just på mig. När jag tänker på alla underbara människor vi har i partiet som kommer med klarsynta tankar och idéer och ställer upp med engagemang när det behövs… då saknar jag ord. Ni är HELT underbara och utan er hade den här personliga utvecklingen inte varit möjlig!