Man kan ju lätt få negativa känslor när man läser alla nya uppgifter om tpb-domarens jäv. Vi pirater tyckte ju att det hela var ganska uppenbart och är lite förvånade över att detta nu läggs fram som “nya uppgifter“.

Samtidigt riskerar TPB-killarna att få sina tillgångar frysta av kronofogden.

Men man kan välja att se det från den positiva sidan. Allt fler kräver att rättegången tas om, och tack vare detta kanske vi får en rättvis rättegång åt våra kära förespråkare för yttrandefrihet som ordnat ett bra verktyg åt oss.

På lördag är det Västerås barnfestival. och då tänker vi tänka framåt på ett positivt sätt, precis som barn gör.

Från utskick som gått ut till pirater i Västmanland:

Alltså, lördagen den 16:e maj, ses vi i Västerås. PP Västmanland & UP Västerås går ihop och fixar en heldag. Vi vill visa upp oss och prata med människor, som ju är väljare i valet vi har i sikte (förtidsröstningen börjar 20:e maj)! Det är också tänkt att vara ett bra tillfälle för oss att träffas & ha kul!

Såhär ser planerna ut:

11:00 Vi samlas på Punktplattan

Utdelning av material. Gärna utklädd (till pirat…duh? :P)! Den enskilde piraten som vill dela ut något annat är välkommen, t.ex. Fil(mjölk), chokladpengar, ballonger & ansiktsmålning. =)

14:00 Vi spelar kubb i Vasaparken

Fortsätter samtidigt att prata med intresserade & dela ut material. Ta gärna med dig kubb om du har!

16:00 PP Västmanland grillar & umgås

Denna del gäller enbart medlemmar i Piratpartiet. Vi tar oss till Djäkneberget eller Lögarängen för att grilla & umgås mer “inofficiellt”.

Du hittar oss lättast genom att hålla utkik efter vår lila piratflagga! Vi ses på lördag! =)

Yaargh!