Jag var i Örebro i helgen för att hälsa på en piratpartist som jag tycker lite extra mycket om. Jag passade på att träffa andra pirater på fika, piratöl och sedan fika igen. De flesta var nyblivna medlemmar och det var kul att få hälsa dem välkomna i partiet.

Vi växer så det knakar nu, och vi får hela tiden in folk som är drivna och kompetenta. En av våra styrkor som rörelse är att man inte måste fråga om lov för att göra saker. Är man tre eller fler pirater som vill göra något nytt, då är det bara att köra på. Trepiratsregeln kallar vi det. Kom ihåg det, vänner! Undantag är om man vill ha pengar från partiet.

Jag blev inspirerad av all trevlighet och spontanitet jag såg i Örebro, så jag föreslog piratöl på Pitchers nu på onsdag på skype. De få som var inne tyckte att det var en bra idé, så vi kör! Kom dit kl 18 och ha gärna pirattröja på dig om möjligt så att vi lätt hittar varandra. Drick sedan vatten, öl eller vad du känner för och snacka lite. Vi träffas för att ha trevligt tillsammans.

Jag kommer komma lite senare iom att jag jobbar sent, men sedan dyker jag upp! Här är mitt nummer för säkerhets skull: 0735066879