28000 glada pirater

piratokning

Piratpartiet har nu ökat med 10000 medlemmar sedan domen föll, och det är inte långt kvar tills medlemsantalet fördubblats!

Det är helt galet sjukt kul!

Medlemsantalet gick nyss upp till 28000. Jag sitter och räknar medlemmar eftersom jag är ganska trött idag. Och jag är lite chockerad. På ett bra sätt! =)

I fredags gissade en kollega att vi skulle ha 25000 medlemmar innan helgen var över. Jag var skeptisk, men hoppades att han hade rätt. Det var tydligen en ganska safe gissning.

Alla nya medlemmar är fortfarande varmt välkomna till Sveriges snabbast växande parti!

Flattr this!

7 reaktioner till “28000 glada pirater”

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Pingback: Piratbloggar
  3. Fantastisk statistik, på flera sätt! Det är alltid lika kul att se diagram där 28000 är 8 gånger så högt upp som 14000 X-D!
    Fast även 14000 nya medlemmar på några dagar är imponerande, det lär inte M eller S kunna fixa! Det är sånt som skänker lite hopp till mänskligheten :->!

  4. Hade jag vetat hur man fixar grafen så att y-axeln gick från noll hade jag gjort det. Det är därför jag tagit med så långt tillbaka i tiden, för vi hade en kraftig ökning efter 1:a april i och med införandet av IPRED, men vi hade ju ingen aning om att det skulle visa sig inte vara någonting i jämförelse med detta!

    Hopp är precis vad man får när man tänker på det. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.