Dit ska jag stax åka. Ska bara vila mig lite först och plocka ner min dator från mitt lilla praktiska bord.

Ikea har lovat skicka en hel skruvsats så att jag kan skruva ihop min datorstol, annars börjar jag vänja mig att sitta i sängen… =)

Den här veckan har det blivit mycket pysslande på en ny låt som jag försöker skapa, äntligen. Förhoppningsvis kan jag göra klart den i helgen. Eller så gör jag nåt helt annat. Får se!

Känns skönt att man fått ordning såpass att man kan ägna sig lite åt sina små projekt vissa kvällar. Lägenheten är inte riktigt klar, men det kommer tids nog!

Ha det gött i helgen om vi inte ses! Take care!

När jag ändå rapporterar om allt möjligt kan jag passa på att tala om att DN tipsar om lite adresser för att skydda sin ip-adress nu när staten underlättat för de som vill titta på allt du gör. Typ ipredkoll.se för att se om du är föremål för utredning, och Ipredator för att dölja vem du är när du surfar. Tack för det, DN! Nu slapp jag fundera på hur jag skulle göra… =)