Eller ge mig bara rätt skruvar, så att jag kan få ihop min stackars stol!

Jag har köpt en stol vid namn Torbjörn, och saknar två skruvar som ska vara till för att skruva ihop ryggstödet.

Så jag har varit på Ikea två gånger och försökt få rätt skruvar. Första gången fanns inte rätt skruvar, men mannen med det stora skägget (som inte rörde sig fort, inte) gav mig skruvar jag kunde prova. Jag sa på en gång att de inte skulle passa, men tog dem ändå.

Han lovade att skicka hem rätt skruvar. I ett paket levererades sedan nån form av träknoppar som ser ut att vara till för att användas som handtag på någonting.

Så jag frågade efter rätt skruvar igen igår. Och fick ett par. Men de passade inte i hålen när jag kom hem.

Så nu har jag mailat dem. Vi får se hur det går, eller om det blir som på bilden…