Jag vet inte vad det är, men på sommaren när ett regn är i antågande blir jag otålig tills det kommer. Flera dagar i förväg. Nu är ett sådant tillfälle. Jag vill att det ska regna!

Mitt humör blir lite sämre fram tills att regnet kommer. Då blir jag lycklig. Men som det är nu är jag tjurig och lättretlig.

Pappa fick sig en liten avhyvling för att han en gång för mycket nämnde att han inte vill träffa min mor. Det skiter väl jag i! De behöver inte träffas. Men jag behöver inte höra om det hela tiden. Och jag måste få nämna till honom att jag ska göra saker med henne. Utan att han drar en monolog om att han inte gillar henne men inte säger varför. Jag har inte med det att göra och vill inte veta. *morr* Håll mig utanför eller gör upp med sitt förflutna!

Regna då! Det kommer bli ett så vackert regn… Sommarregn… Bästa sorten! =) Jag gillar regn.