Webb-tv hos DN

Filmen verkar bli grym! Den kommer jag se på bio, tanka hem olagligt och köpa på dvd, i den ordningen.

Och, ja jag vet att mittengrejen är moraliskt förkastlig, stjäl nåns julklappar osv, men jag kan faktiskt inte fatta hur det skulle skada någon enda människa. Jag orkar bara inte aktivt leta upp filmen fysiskt, och jag är för snål för att betala frakt från nån nätbutik (även om det inte blir dyrare för att priset är lägre så står den där posten “frakt” där och stör min aura).

Så jag kommer köpa den när jag snubblar på den i nån affär, precis som de andra filmerna i serien. Iofs skulle jag väl kanske kunna tänka mig att beställa för att få samlinen komplett… Vi får se helt enkelt. Jag brukar mest köpa film på impuls när jag hittar en som jag “måste ha”.

Men poängen var egentligen att filmen kommer bli grym, och den uppfattningen grundar jag på att boken var skitbra (på engelska) och att effekterna i klippet ovan var snygga. Och på att Emma Watson tydligen inte hoppade av som det var tal om ett tag. Det hade man väl hört om isf iofs…