Bara på skoj, mest för att se om jag kunde (vilket jag var säker på iofs), har jag suttit och lekt med Mickes blogg för att skapa mig en rss. Folk som inte har vett att ha rss på sina sidor, lixom. *skakar på huvudet*

Detta har hittills resulterat i denna fil, som inte riktigt funkar som jag vill just nu. Sage visar snällt upp det jag vill, men öppnar man filen direkt i webbläsaren visas bara det senaste inlägget av någon anledning som jag inte riktigt förstår.

Nu är jag trött och vill sova. Men först ska jag duscha. Jag tror jag eftersvettats klart nu efter bandy-övningarna ikväll. Jag gjorde ett mål som jag tyckte var snyggt, så jag vann. =)

EDIT: Om nån vill se hur tokigt jag kodar nft så rar:ade jag filen också. Notera att jag var så snurrig när jag började med detta projekt så att jag inte fattade vilken rad i loopias exempel som skrev ut allt på skärmen. Efter någon stund hittade jag raden som sa “echo $contents;”, och då blev det ju lite klarare i min skalle iaf.

Men troligtvis har jag gjort både en och två dumheter. Minst en vet jag om, men orkar inte fixa (och jag kommer envist att hävda att just den dumheten du påpekar är den jag vet om redan! 😉 ).

Funderar på att göra denna fil lite mer generisk så att den kan appliceras på lite varstans där det inte finns rss. Jag vet att jag skulle gilla det iaf… =)

Ha det gôtt!