Idag har jag vart och glott på en lägenhet som jag kanske kan få billigt. På Råby. Fast det var faktiskt fina hus och mycket trän och sånt runt. Så jag blev lite sugen faktiskt. Fina golv var det i nästen hela lägenheten med. Och nyrenoverat badrum med badkar. Jag som brukade vilja ha utan badkar har faktiskt ändrat mig på senare år. Och förrådet var så stort så pappa ville inreda verkstad där. Jag sa åt han att han får då betala hyra om han vill det. Kunde kanske vara najs.

Fast såklart fanns det nackdelar. Behövdes lister lite här och var och så undrar jag hur hårt den där röklukten sitter. De som bodde där (ingen aning om hur många av de som var där som bodde där) hade typ fest eller nåt. På en söndag. Killen som öppnade ursäktade sig och sa att han inte kunde hjälpa att folk klippte sig i badrummet när han vaknade (klockan sex på kvällen). Jag fattade inte riktigt. Och så var det inga kul skåp nånstans. Dom får man väl byta ut vartefter. Luckorna iaf.

Men men. Jag går till banken imorrn och frågar dem om de kan hjälpa mig med papper och sånt om det blir aktuellt. Och så ska jag ringa bostadsrättsföreningen och se om jag kan skaka ur dem nån vettig information.

Sen får vi se. Fast jag vill. För jag tror jag kan fixa den väldigt najs… =)