Idag har hittills varit bra. Jobbade mellan 10 och 14 med Magnus, och det kändes som att det funkade bra även fast jag fick ett samtal som tog på tok för lång tid.

Eftersom vi båda var lite trötta tog vi en kebab efter. Magnus är trevlig att prata med, och förstår vad som är bra med norrland… =)

Nu ska jag försöka röja upp i mitt rum lite. Kanske få undan väskorna sedan resan. Jag är ju värdelös på att packa upp.

Sen blir det nog något spel. Vilket har jag inte bestämt ännu. Får se om jag tycker det känns kul med wow eller spore. Annars blir det antagligen Zelda. Började spela om twilight princess tidigare i veckan, eftersom det kändes som att stämningen i spelet passade mitt humör. Nu känns det fortfarande så, men spelet känns inte lika mörkt? Jag tror jag bara inbillar mig! Men jag är så mycket gladare idag än tidigare i veckan.

Jobbar på att leva mitt liv för min skull. Det är fasen inte lätt, så det kommer ta tid att ändra hur jag tänker. Men det ska fan gå. Det är så jag vill ha det, och enda sättet jag tror jag kan bli lycklig på. Och jag vill bli lycklig. Varför skulle inte jag kunna bli det?

Nu så. Städa, JoJo! =)