Klockan 18 ska jag se till att vara nere utanför vårt hus, för då kommer en taxibil att hämta upp mig. Sen bär det av till Järna där jag ska fira min jul.

Den 26 åker jag upp till Jokkmokk.

Ska bli hur kul som helst att träffa alla och komma upp till Jokkmokk igen. Har saknat den jokkmokkska vintern. Fast nu har det tydligen regnat senaste veckan, så vi får väl se om det finns någon snö kvar tills jag kommer upp! Haha! De har säkert en massa snö, men tycker att det inte finns nån för att det är mindre än innan. Ännyways…

Nu sitter jag och har smått panik över vad jag kan tänkas ha glömt eftersom jag blir borta ganska länge… Hoppas det inte är nåt viktigt!

Apropå ingenting så har jag fixat lite webbhotell igår och imorse eftersom loopia hade så bra pris på dem. Vad jag ska göra med dem är lite hemlis! =)