Hej,

Idag tänkte jag åka buss till jobbet, och eftersom era bussar ibland inte alls kommer vid utsatt tid skickade jag inte mitt biljett-sms förrän jag såg bussen närma sig.

Döm av min förvåning då bussen inte stannade vid busshållplatsen jag stod vid. Busschauffören tittade inte ens åt mitt håll utan höll god fart förbi mig fast jag viftade med armarna.

Detta skedde alltså vid Ormberget klockan 06:40 ca, och det var alltså linje 15 mot centrum.

Nu vill jag gärna ha tillbaka pengarna för biljetten som jag inte fick utnyttja, då jag bedömde det säkrast att promenera till jobbet i kylan. Jag tar även gärna emot ett kort för påladdning av biljetter för det besvär det vållade mig att behöva gå i kylan, och den irritation detta skapade.

Jag kommer i fortsättningen ta lärdom av detta och inte skicka sms för biljett förrän bussen stannat och jag klivit på.

Jag undrar också om ni skulle rekommendera signalering med ficklampa eller liknande för att uppmärksamma busschauffören att jag vill åka med, och om jag i så fall bör blinka med denna eller hur ni tycker att jag bör göra? =) Har ni kanske någon speciell mackapär man kan köpa och använda sig av för sådana här tillfällen?

Jag åker gärna med era fina bussar, om ni stannar så jag får gå på!

Med vänliga hälsningar,
Johanna Julén