Någon som spelar travian? I så fall har jag gjort ett litet verktyg. Med dess hjälp kan man lättare räkna ut när man kan bygga det man så gärna vill bygga men inte har råvaror till ännu. Vill man så kan man slå på ett larm som går igång precis lagom till det är dags att bygga. Såhär ser det ut:Version 3.0 är under testning nu. Med dess hjälp kan man räkna ut när man kan bygga nästa gång, även om man har trupper på träning eller om man håller på och bygger något som kommer slurka vete när det är färdigt. Jag ska bara se till att den funkar så bra som den verkar först. Jag har inte så mycket på produktion nu…

Oops! Jag glömde nästan! Verktyget går att hämta hem

–>HÄR<–!

_______________________________________
Non-swedish users: this tool is used in travian to figure out when you can build that building (or resource) you want to have as soon as possible. Go here for download and a more thorough explanation!