Jag läste att Spore blir uppskjutet igen. Eller jag vet inte om det blivit uppskjutet förut. Minns inte om det funnits något officiellt releasedatum före det besked som fanns nu (Q4 2007).

Min första reaktion var som många andras ett högfrekvent “noooooooooooooo!”. Men man kan alltid roa sig med kommentarerna. De är så FÖRUTSÄGBARA! Först kommer “nooooo”-kommentarer en stund. Sedan kommer det alltid någon som säger att det inte rör dem i ryggen att spelet blir uppskjutet eftersom uppskjutningen beror på att tillverkarna vill släppa ett spel med hög kvalitet och få buggar (Who are you kidding, få buggar? Det kommer ju finnas MASSOR av dem tills patchen släpps).

Sedan kom något jag varken förutspått eller förstod. Nåt snack om Vaporware

Men kommentaren efter det var den jag log åt idag.

probaly spending too much time on that silly nintendo wii sims game. not that i dont like wii or the game, but they should really concentrate on a project as big as spore.

Det verkar lixom finnas någon slags föreställning hos vissa att EA är ETT företag (ja, jo, det är de väl), och att de som jobbar där håller på med ALLA spel som är under utveckling. Och om dessa medarbetare spenderar för mycket tid med ena spelet blir det andra nedprioriterat.

Gud så gulligt, säger jag bara! Inte kan det vara så att folk arbetar i olika projektgrupper? Neeee… =D