Jag fick ett meddelande på zoonen om att det var tråkigt med Åzkar och att han var söt på bilderna. Jag kom på att jag skulle ladda upp lite bilder på honom när han var större där med. Vilken idioti. Som om jag skulle kunna göra det utan att öppna det sår som slets upp i mitt hjärta när han dog… Jag tror inte att jag någonsin kommer vara ok med att han är borta. Det var så jävla fel att han dog. Jag tror inte jag någonsin kommer acceptera det som hände.

Men nu måste jag göra mig iordning. Jag TROR att jag skulle till stallet en timme tidigare idag. Men jag minns inte. Vill inte vara där för tidigt. Men hellre göra sig iordning för tidigt än komma försent! Ingela har inte haft sin telefon på på hela dagen, så jag har inte kunnat ringa (hallå! Jag har försökt TVÅ gånger! Det är mycket för att vara jag med min telefonskräck)…

*sopar in all ledsenhet under en stor tjock matta i mitt huvud*

(kom sedan inte och fråga varför jag är så luddig i skallen)