Imorse trodde jag att den här dagen skulle bli riktigt usel. Eller kanske inte usel, men inge vidare iaf. Jag vaknade på fel sida, orkade inte göra kaffe, och så satt jag mest och irriterade mig på saker.

Till sist masade jag mig ut på sjön och tittade på vackerheten.Man kunde springa och kana på de hala isfläckarna också. Vilken dålig kondis jag har! Men kul var det i alla fall.

Jag käkade ett koffeinpiller därute, men jag var fortfarande tjurig när jag kom in. Men så ringde Sara och ville bjuda på mat innan hon skulle fara till Kiruna, och där vände allt! Jag for dit och blev bjuden på stekt rökt renkött och fullkornsris. Gott värre! =) Och så snackade jag och Sara om galna saker. Vad skulle hända om människor bara hade mens en gång om året? Vi kom fram till att det skulle bli synd om männen. Jomi tyckte vi hade spårat ur när jag föreställde mig hur alla män skulle gömma sig till fjälls… Hehe…

Precis före Sara skulle fara med bussen ringde Henka. Han skulle höra om vi var hemma, för han och Sofie skulle gå till Skabram och hälsa på. Det tyckte jag lät trevligt, så jag ställde bilen hos dem och följde med på promenaden. Sara bylsade på mig alla möjliga kläder när jag kom på att jag inte hade tagit med mig någon mössa. =)

Efter tv-spel, olagligheter och fika gick vi tillbaka igen och jag tog bilen hem. Stannade hos Jomi och tog Saras ridkläder, för till slutet av veckan hälsar jag nog på henne i Kiruna, och det finns islandshästar där (i Kiruna), så kanske att vi tar oss en tur på dem.

Micke hade köpt chips och dip till mig med precis rätt smak på, så nu mår jag gott. Ha det bäst alla!