Det är märkligt hur vissa saker kan påverka ens humör. Och hur musiksmaken drastiskt förändras som följd…

Jag fick mens och ont i magen. Det gjorde mig irriterad och surig. Det första som åkte in i skivspelaren var Linkin Park-skivan (inköpt som en direkt följd av fildelning). Skönt att avreagera sig till. Sedan blev det lite softare Soundgarden. Down on the upside. Jag tycker den är ganska soft skiva iaf.

Idag blev det en massa Emergence och sånt (olagligen nedladdat, tyvärr. Jag SKA köpa skivan en vacker dag!!! Men det var inte mitt fel. En kompis gav mig en skiva med dem på, och så var jag fast).

Sedan spårade det ur totalt. Nu uppskattar jag typ sån här musik (lagligt nedladdat och gratis, min favoritsort av musik). Knasigt… Inte min normala stil. Men det är skönt ibland.

Och ja, jag vet att jag har länkat till två av tre artister på samma sida, men jag gillar inte den tredje.