Är det en slump, eller blir alla extra feministiska när det börjar på att bli soligare ute? För att man vet att snart börjar tidningarna skylta med “Du är för fet! Men vi kan tala om för dig att man kan gå ner med metoder som inte funkade så snabbt som vi lovade förra året, men det har du väl glömt nu? Du är FEEET!”-rubriker
eller för att… inte vet jag.

Men jag har iaf märkt att diskussioner lättare hamnar i feministiska riktningar på sistone. Stackars Jomi råkade starta igång både Sara och mig samtidigt genom att påstå att det inte alls beror på ojämställdhet (utan pengar) att det inte visas så mycket hästsport på tv. Förutom trav då, men det var vårt eget fel att vi inte var intresserade av det. Som sagt, stackars Jomi. Har man startat igång en feminist är det svårt att komma undan. Jag försökte dock styra samtalet åt ett annat håll då jag vet att jag inte ska diskutera med Jomi om saker därför att vi missförstår varandra tills vi blir alldeles vansinniga på varandra.

Och så är det ju de två tidigare posterna här, där diskussionen i kommentarerna med tigger har blivit ganska feministiskt inriktade.

Det kan ju iofs vara så att jag är uttråkad och inte tycker att jag har något nytt att skriva om. Det händer mycket i livet, men det är saker som är roliga att vara med om och inte speciellt spännande att skriva om… Och pirat-debatten känns så uttjatad! Motargumenten blir bara dummare och dummare, så jag blir bara trött och vill inte! Jag menar, “Vi har förbjudit detta, och nu har vi gjort en undersökning som visar att ungdomar skadas av det när vi åtalar dem!”. Jag orkar inte ens bemöta sådant.