Det har varit lite dramatiskt runt huset. Solen har börjat titta fram mer och mer, och temperaturen har stigit. Detta har inneburit att snön på taken har börjat kana av. Nästan all snö på framsidan av vårt hus ramlade av samtidigt, vilket var lite spektakulärt för mig som aldrig varit med om något liknande förr. Söderöver blir det inte så värst mycket snö på taken, så man tänker inte så mycket på det.Det lustiga var att samma dag hade Jomi och Sara varit ute med Cabo i på skoterfärd (Cabo är deras hund, och det uttalas ungefär tjabbo). Cabo tyckte inte alls om det utan var livrädd för skotern. Så de tänkte att de skulle fara hit till Skabram så hon fick ta det lugnt och träffa mig och Micke och så. Och så höll hon nästan på att bli begravd av snö när hon skulle kissa! Stackars liten…Idag var det så varmt (6 grader) så vi bestämde oss att vädra en lång stund med korsdrag genom hela huset. Meganajs!Anledningen till att jag inte tar lådorna med julpynt och går ut med dem till förrådet…